Somatic Healing

Ben je benieuwd wat een Somatic Healing Traject je kan bieden en hoe Jördis in haar consulten te werk gaat?

Luister dan naar de 

Wat ik voor je kan doen
Een klacht geeft waardevolle informatie over wat er speelt in je leven. Ongeveer 90% van ons leven en gedrag vindt plaats in het onderbewuste. Vaak weet je lichaam eerder dat er wat mis is dan jijzelf. Dit noem ik: lichaamsbewustzijn. In mijn behandelingen luister ik hiernaar en help jou de signalen van je lichaam beter te begrijpen. Het feit dat lichaam en geest onmiskenbaar met elkaar verbonden zijn, is dan ook de basis van de Somatic Healing. Ik help je met zowel acute als chronische klachten.

Efficiënt en effectief
In een anderhalf uur durend consult komen we samen tot een analyse van de kern van je uitdaging. Dit bepaalt welke type traject voor jou het meest effectief is. Gedurende het Behandeltraject leer ik je vaardigheden aan die je in staat stellen om vanuit kracht in je leven te komen staan. De vaardigheden kun je efficiënt in je dagelijkse leven toepassen. Je leert weer te leven vanuit plezier en ervaart de durf om je volle potentieel te benutten. Dat geeft voldoening. 

Klachten overwinnen

Ik geloof in de wijsheid van je lichaam, je zelfgenezend vermogen en de kracht van je expressie.


Een consult bij mij begint ermee naar jouw unieke verhaal te luisteren. Mijn methodes zijn cliënt gericht en het proces kun je zien als een co-creatie. Tijdens het behandeltraject loop ik een tijdje met je mee en help je je zelfhelend vermogen te benutten. Zo leer je je klachten te overwinnen.


Naar behoefte kunnen wij ook met een lichaams creatief proces werken. Hierbij leer ik je naar je lichaam te luisteren, dat je waardevolle antwoorden op vragen kan geven die op onbewust niveau spelen. Want je lichaam liegt nooit.


De inzichten die jij verkrijgt en de oefeningen helpen je je fysieke en emotionele klachten te overwinnen en in je kracht te komen staan. Dit maakt je de expert van je eigen leven.

"Het meest waardevolle dankzij het deelnemen aan het traject bij Jordis / Praktijk Somatic Healing was voor mij het leren omgaan met mijn energie en hierin een balans vinden in mijn werk en privé. Ook het krachtig neerzetten van mijn dromen en het voelen van wat ik echt wil. Leven vanuit mijn hart en weer nieuwe energie en levenszin hebben laten me krachtig voelen."


Anne, vertaler